İçeriğe geç

Kokoz Ne Anlama Gelir

Keko ne anlama gelir?

Kürtçe (Kurmanji) Keko “büyük kardeş (adres)” kelimesinden ödünç alınmış bir kelimedir. Bu kelime Kürtçe (Kurmanji) Kek “büyük kardeş” kelimesinden türemiştir. Bu kelime aynı anlama gelen Farsça kākā کاکا kelimesiyle ilişkilidir.

Chiko ne anlama gelir?

Gerald Erichsen, 1998’den beri ThoughtCo için İspanyolca dersleri oluşturan bir İspanyolca dil uzmanıdır. Chico, muchacho, niño ve bunların dişil eşdeğerleri chica, muchacha ve niña, İspanyolcada çocuklardan bahsederken kullanabileceğiniz kelimelerden sadece birkaçıdır.24 Aralık 2019Gerald Erichsen, 1998’den beri ThoughtCo için İspanyolca dersleri oluşturan bir İspanyolca dil uzmanıdır. Chico, muchacho, niño ve bunların dişil eşdeğerleri chica, muchacha ve niña, İspanyolcada çocuklardan bahsederken kullanabileceğiniz kelimelerden sadece birkaçıdır.

Kıcık ne anlama gelir?

[1] küçük.

Kapiş nedir ne anlama gelir?

Kapish, “kavrayış” veya “anlayış” anlamına gelen bir kelimedir. Kapish genellikle anlamak anlamında kullanılır ve insanlar Kapish derken birbirlerine anlayıp anlamadıklarını sorarlar.

Kaka nedir anlami?

Dışkı, dışkı veya gaita, hayvanların sindirim artıklarından oluşan ve anüs yoluyla vücuttan atılan atık maddedir.

Keko tarzı nedir?

Apache veya Keko, Türkiye’deki büyük şehirlerin banliyölerinde yaşayan, Anadolu, özellikle Doğu Anadolu kökenli alt sınıf göçmenlerin karakterize ettiği bir gençlik alt kültürüdür. Alt kültürün üyeleri, benzersiz saç stilleri, giyim tarzları ve müzik anlayışları gibi ortak özelliklere sahiptir.

Çiko kime denir?

Ağlayan Çocuk, İtalyan ressam Giovanni Bragolin’in (ayrıca Bruno Amadio, Franchot Seville ve J. Bragolin olarak da bilinir) bir eseridir. Eserdeki çocuk figürü Türkiye’de “Çiko” olarak da bilinir.

Çikita ne anlama gelir?

Bu, ‘küçük kız’ anlamına gelen bir kız arkadaş için sevgi dolu bir evcil hayvan adı veya kadınlarla flört etmek için bir isim olabilir. Bağlama ve kişinin onu nasıl kullandığına bağlıdır. Chiquita, chica kelimesinin küçültülmüş halidir.1 Kas 2018 Bu, ‘küçük kız’ anlamına gelen bir kız arkadaş için sevgi dolu bir evcil hayvan adı veya kadınlarla flört etmek için bir isim olabilir. Bağlama ve kişinin onu nasıl kullandığına bağlıdır. Chiquita, chica kelimesinin küçültülmüş halidir.

Kenç ne anlama gelir?

Anlayabildiğimiz kenç “genç, genç, çocuk” kelimesinin kökenine odaklanacağız. “Genç, genç, çocuk” anlamına gelmeye başladı.

Kıyat ne demek?

“Kiyat” kelimesi bize aynı adı taşıyan bir Moğol kabilesini hatırlatıyor. Moğollar arasında Kiyat ve Kıyan adında iki akraba kabile vardır. Beyaz Çocukların isimleri şöyledir: Karağus Han: Kuşların Tanrısı

Sevgiliye gıcık ne demek?

Taciz kelimesinin günlük dildeki kullanımında taciz terimi, birini davranışlarıyla rahatsız eden veya üzen kişiyi ifade eder.

Kıdış ne demek?

Kâşgarlı Mahmud’un kıdış-, kidit- ve kıdığ sözcüklerine verdiği anlamlar göz önüne alındığında, bu sözcüklerin türetildiği kıd- fiiline “her şeye kıyı, kenar, sınır, hudut yapmak” anlamını verebiliriz.

Kapuz ne demek TDK?

Kapuz, Muğla ilinin Ula ilçesi sınırları içerisinde bulunan bir kanyonun yöresel adıdır. Kirkurgan olarak da bilinir.

Kerpe anlami ne demek?

Büyüleyici tatil destinasyonumuz Kerpe, antik Bithynia’nın bir limanıdır ve Kefken adasına yaklaşık 8 km uzaklıktadır. Güneybatıda yer almaktadır. Antik adı Kalpe, Helen dilinde kase, çömlek, sürahi, testi anlamına gelir. Kalpe adı ilk olarak (M.Ö.) yılında kullanılmıştır.

Kıspet ne demek TDK?

Türk Dil Kurumu’na göre ise “kıspet” kelimesinin sözlük anlamı, yağlı güreşlerde pehlivanın giydiği, belden baldıra kadar uzanan dar paçalı deri pantolondur.

Sosyal medyada keko ne demek?

Keko kelimesi çoğunlukla kendine bakmayan, tüylü, kaba erkekler için kullanılırken, sosyal medyada Kürt erkekler için de kullanılıyor. “Teşko” kelimesi de örgütün argo tabiri olarak kullanılmış, ancak sosyal medyada “Teşko, Kanko’nun bir nevi en iyi arkadaşıdır” anlamında kullanılmış.

Keko kimdir?

Sergio Gontán Gallardo (d. 28 Aralık 1991), bilinen adıyla Keko, İspanyol futbolcudur.

Keyko ne demek?

Japonca “keiko” kelimesi “eğitim” anlamına gelir.18 Ocak 2023Japonca “keiko” kelimesi “eğitim” anlamına gelir.

Keko kimdir vikipedi?

Sergio Gontán Gallardo (d. 27 Aralık 1991), Keko olarak bilinen, sağ kanatta oynayan İspanyol futbolcudur. Atlético Madrid’de büyüyen oyuncu, Valladolid, Eibar ve Málaga da dahil olmak üzere bu kulüpte 112 La Liga maçına çıktı. Ayrıca Serie A’da Catania forması giydi. Sergio Gontán Gallardo (d. 27 Aralık 1991), Keko olarak bilinen, sağ kanatta oynayan İspanyol futbolcudur. Atlético Madrid’de büyüyen oyuncu, Valladolid, Eibar ve Málaga da dahil olmak üzere bu kulüpte 112 La Liga maçına çıktı. Ayrıca Serie A’da Catania forması giydi.

Tavsiyeli Bağlantılar: Çok Fazla Unutkanlık Için Ne Yapmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Özbek Escort